Pur Sang Pro

 

Voor de veeleisende executive, de gedreven (wedstrijd) atleet of de serieuze recreant met een duidelijk doel heb ik Pur Sang Pro ontwikkeld. Pur Sang Pro (PSP) is een compleet programma dat intensieve training en begeleiding combineert met een uitgebalanceerd voedings- en supplementenschema. PSP duurt 3 maanden en omvat 2 of 3 trainingen per week, adviezen voor een werkbaar voedingsplan, alsook alle benodigde supplementen voor herstel en prestatie.

Training

Bij Pur Sang Pro staan jouw doelen centraal.
Het is dus geen sport specialistische training, maar een specifieke kracht- en conditietraining. Iedereen heeft immers baat bij meer kracht en conditie. En bij gelijke technische vaardigheden wint de fittere atleet. Elke keer weer.
We trainen minimaal 2 x per week, 60 minuten per training. Dit kan wanneer jou het beste uitkomt, vanaf half 7 ’s ochtends tot half 10 ’s avonds.

VoedingKettlebell

Voeding kan in het programma het belangrijkste element zijn (als afvallen het doel is) en is hoe dan ook de basis van iedere topprestatie. Een werkbaar voedingsplan is hierbij van belang. Hoe en wat je eet moet in je dagelijkse routine passen. We horen het vaker, food as fuel, en dat klopt ook. Voor de beste prestaties voed je je lichaam met de beste kwaliteit. Dit betekent niet altijd dat je minder moet gaan eten, vaak zelfs meer. Alleen dan wel de juiste en volledige voeding.

Supplementen

Supplementen zijn van groot belang voor herstel en ondersteuning. Zeker, een gevarieerd voedingsplan is essentieel, maar bij intensieve trainingen heb je baat bij additionele gezonde supplementen. Denk hierbij aan plantaardige eiwitten, visolie, magnesium en vitamine D, bij ons uiteraard van de hoogste natuurlijke kwaliteit (Orangefit en GoPrimal).

Waarom Pur Sang Pro?

Heb jij een duidelijk doel voor ogen? PSP kan je hierbij helpen én motiveren. In een overzichtelijk tijdsbestek en met een gerichte aanpak van training en voeding, zal je tot je beste prestaties komen.
Voorbeelden van concrete doelen zijn:

  • verbeteren van je persoonlijk record op de 10 km of halve marathon.
  • succesvol uitlopen van die lange obstacle run.
  • je eerste powerlift wedstrijd.
  • vergroten van je kans op het behalen van de selectie in je teamsport (hockey, basketbal, voetbal, rugby etc.).
  • afvallen.

Pur Sang Pro is dus geen vrijblijvend programma. Samen stellen we duidelijke, ambitieuze, maar haalbare doelen.  Daar staat wel tegenover dat er hard gewerkt moet worden, zowel tijdens de workouts als daarbuiten.

Kosten?

Pur Sang Pro 2 (2 x per week training, voedingsplan, supplementen en adviezen) € 1800,- (incl btw)
Pur Sang Pro 3 (3 x per week training, voedingsplan, supplementen en adviezen) € 2500,- (incl btw)

Jij bepaalt jouw toekomst!

Neem nu contact op voor een eerste kennismakingsgesprek en (gratis) proeftraining.