Pur Sang Vitality

 

Om stress gerelateerde en burn-out klachten te voorkomen en te bestrijden heb ik Pur Sang Vitality ontwikkeld. Dit is een compleet programma dat intensieve training en mental coaching combineert met een uitgebalanceerd voeding- en supplementenschema. Pur Sang Vitality duurt gemiddeld 3 maanden, maar kan gemakkelijk waar nodig worden aangepast.

Programma

Bij Pur Sang Vitality staan jouw doelen centraal.
We hebben meerdere coaching- en trainingssessies met focus op functioneel bewegen, voeding, slaap- en digitale hygiƫne en time management.

Voeding

Voeding is belangrijk! Je energie niveau wordt mede bepaald door de kwaliteit van je brandstof. Vaak dienen ongewenste patronen doorbroken te worden en nieuwe gewoontes worden aangeleerd. De korte termijn effecten van “comfort-food” zijn vaak minder positief dan de lange termijn schade die het kan aanrichten. We werken naar een voedingspatroon toe dat in jouw leven past en je helpt om een optimaal energie niveau te behalen.

Supplementen

Supplementen zijn van groot belang voor herstel en ondersteuning. Zeker, een gevarieerd voedingsplan is essentieel, maar daarnaast heb je baat bij additionele gezonde supplementen. Denk hierbij aan plantaardige eiwitten, visolie, magnesium en vitamine D, bij ons uiteraard van de hoogste natuurlijke kwaliteit van Orangefit.

Waarom Pur Sang Vitality?

We gaan op zoek naar balans. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Je moet in staat zijn om alle uitdagingen van het leven aan te kunnen. Door terug te gaan naar de basis en te zorgen voor optimale randvoorwaarden, vergroten we jouw kansen op fysieke en mentale weerbaarheid.

Kosten?

Pur Sang Vitality is een persoonlijke plan van aanpak en de tarieven zullen voor iedereen anders zijn, maar om een indicatie te geven, een gemiddeld 3 maanden traject zal 1800 euro (excl. 21% BTW) kosten.

Jij bepaalt jouw toekomst!

Neem nu contact op voor een intake gesprek.